О! Уикендът ни беше страхотен!

На 2 и 3-ти Декември имахме удоволствието да участваме на Спектър ’17 в Cosmos Coworking Camp. Беше ни много Коледно и приятно да се срещнем с позитивни и усмихнати хора, които се редяха на щанда ни. Доволни сме, че зарадвахме всички и ги накарахме да усмихнат 🙂

А на нас ни беше много добре с винце, коледни сладки и нахилени до уши, да разказваме колко хубаво нещо са традициите и е добре да си ги запазим. Защото всичко дигитално рабо или късно изчезва, но всичко написано на ръка с любов – остава.

Благодарим много на нашите домакини от Cosmos Coworking Camp – Ния и Ангел, които както винаги бяха очарователно мили и организирани, и всичко мина като по мед и масло, с тях винаги всичко е толкова леко и приятно. Благодарим на Надето, Калоян и Алекс, че удържаха фронта,  радваха хората и продаваха макс, на Катето, която беше неудържима и продаваше и на хора, които не подаряваха картички, на Александър, който подкрепяше всяка лудост и оптимизираше всичко, за да се случва. И на всички, които ни подкрепиха и посетиха 🙂

Запознахме се с невероятни творци, които също като нас влагат душа в творенията си и това много си личи. Цял уикенд Хей, дете и Gezenko ни разсмиваха и вдъхноваваха с произведенията си, Sushi Friends ни изхранваха и беше велико преживяване за сетивата, а десерите си ги набавихме от Benjamíssimo, които категорично са в нашите топ 5 за истински шоколади и наслада! И като едни истински творци решихме да подкрепим и други брандове, като понапазарувахме, каквото сме изкарали. Важното е бизнесът да се случва. Благодарим за чудните творения на Anelia Pashova Illustrator и лютото изживяване с Chilli Hills Farm. Много беше хубаво!

Повече за уастниците в събитието тук.

Зарадвайте някой любим човек по празниците, изпратете му картичка или я скрийте в подаръка му за Коледа. Яко е! Ще изненадате с нещо истинско и от сърце.

O! Ние ви пожелаваме Весели празници и ви благодарим, че ни показахте този уикенд, как хубавите неща, направени с любов все още имат смисъл.

P.S. Следете ни в Instagram и Facebook, за да виждате най-новите ни творения 🙂

Oh Dots.