Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ohdotsco/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ohdotsco/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ohdotsco/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Доставка и ПЛАЩАНЕ - Oh dots

Доставка и плащане

СРОК НА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА:

Доставката на продуктите ни се извършва в срок от 4-6 работни дни, като ние ще се постараем да получиш желания продукт възможно най-скоро.

Вземете от удобен за вас офис или автомат на Спиди

  • ДО ОФИС НА СПИДИ: Цената за доставка е спрямо актуалните тарифи на Спиди към момента на поръчката и е за ваша сметка.
  • ДО АВТОМАТ НА СПИДИ: Цената за доставка е спрямо актуалните тарифи на Спиди към момента на поръчката и е за ваша сметка.
  • НАЛ. ПЛАТЕЖ + АВТОМАТ НА СПИДИ: Цената за доставка е спрямо актуалните тарифи на Спиди към момента на поръчката и е за ваша сметка.
  • НАЛ. ПЛАТЕЖ + ОФИС НА СПИДИ: Цената за доставка е спрямо актуалните тарифи на Спиди към момента на поръчката и е за ваша сметка.

При избор на този метод на плащане, трябва да изберете удобен за вас офис или автомат от списъка тук: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices и да го напишете в полето БЕЛЕЖКИ КЪМ ПОРЪЧКАТА, на втора стъпка от поръчката.

Цена на доставка със Спиди до ваш адрес:

  • СПИДИ – ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС: Спрямо актуалните тарифи на Спиди към момента на поръчката. При този избор се плаща предварително по банков път и доставката е за ваша сметка.

При поръчка на повече от един продукт или кутия с картички, цената на доставка зависи от грамажа и локацията на доставка. Oh Dots не носи отговорност за забавяне на доставките, по вина на доставчика.

Молим, да имате предвид, че всеки продукт се изработва ръчно и специално за вас! Ако поръчката ви е за по-голямо количество и има нужда от повече време за изработка ще бъдете уведомени по телефона.

Доставките ни на територията на Република България се извършват чрез куриерска фирма Speedy всеки делничен ден от 09:00 до 17:00ч. Необходимо е да въведете телефон за връзка и адрес, на който да получите вашата поръчка.

Важно! Поръчки приети след 14:00ч. се смятат за приети на следващият работен ден!

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

  • По банков път
  • Наложен платеж